Bezárás

Az ÉP-FELD Kft. 2018. május 25. napjától kezdődően a jelen adatkezelési tájékoztatóban foglalt rendelkezések szerint kezeli az Ön nevét és e-mail címét, amelyeket Ön a https://epfeld.hu honlapon a kapcsolati űrlap kitöltése során adott meg.

 1. Az adatkezelő és az adatkezelésre jogosult személyek, adatvédelmi tisztviselő
  A kapcsolati űrlap kitöltése során megadott e-mail cím kezelésére az ÉP-FELD Kft. jogosult. Az ÉP-FELD Kft.-nél az Ön által megadott e-mail címhez a következő pozíciót betöltő személyek jogosultak hozzáférni: a társaság ügyvezetője és az adatvédelmi feladatok ellátásáért felelős munkatárs. Az ÉP-FELD Kft. adatvédelmi tisztviselőt nem nevezett ki.
 2. Az adatkezelés célja és jogalapja
  Az ÉP-FELD Kft. a kapcsolati űrlap kitöltése során megadott e-mail címet a felhasználó által konkrétan kért információk megküldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja az Ön hozzájárulása, amelyet a kapcsolatfelvételi űrlapon ad meg azzal, hogy az e-mail címének megadását követően az „Elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót!” kijelentést megelőző négyzetet bejelöli. A kapcsolatfelvételi űrlapon megadott e-mail címeket hírlevélküldésre nem használjuk, külön is kezeljük.
 3. Személyes adatok címzettjei
  Az ÉP-FELD Kft. ügyvezetője
 1. Az adatkezelés időtartamaAz ÉP-FELD Kft. az Ön által kapcsolatfelvételi űrlapon megadott e-mail címeket és személyes adatokat a folyamat lezárásának időpontjáig kezeli, az ügy lezárásával az e-mail címeket és személyes adatokat törli.
 1. Az adatkezelési tájékoztató módosítása
 2. Az Ön adatkezeléssel kapcsolatos jogai
 1. Jogsértés esetén tehető lépések

 

Bezárás